ایمپلنت دندانی چیست و چگونه انجام می گیرند؟

تاریخ: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ نویسنده: دکتر اعتمادی‌فر

اشتراک‌گذاری:

کاشت دندان و ایمپلنت دندان،یک ریشه دندان مصنوعی است که برای نگه داشتن دندان یا پل جایگزین در فک شما قرار می گیرد. کاشت دندان ممکن است گزینه ای برای افرادی باشد که به دلیل بیماری پریودنتال ، آسیب دیدگی یا دلایل دیگری دندان خود را از دست داده اند.

انواع ایمپلنت های دندانی:

  • اندوست (در استخوان):

این رایج ترین نوع کاشت است. انواع مختلف آن شامل پیچ ، استوانه یا تیغه های جراحی شده در استخوان فک است. هر ایمپلنت یک یا چند دندان پروتز را نگه می دارد. این نوع ایمپلنت به طور کلی به عنوان جایگزینی برای بیماران بریج یا پروتزهای متحرک استفاده می شود.

 

  • فرعی (بر روی استخوان):

این قسمتها در قسمت بالای فک قرار دارند که پایه های چارچوب فلزی از لثه بیرون زده و برای نگه داشتن پروتز استفاده می شود. این نوع ایمپلنت برای بیمارانی که قادر به پوشیدن دندانهای معمولی نیستند و دارای حداقل قد استخوان هستند ، استفاده می شود.

 

قبل از کاشت دندان ­­

بعد از کاشت دندان

 

آیا شما یک کاندید ایمپلنت های دندانی هستید؟

کاندیدای ایده آل برای کاشت دندان از نظر سلامت عمومی و دهان بسیار خوب باشد. استخوان کافی در فک شما برای پشتیبانی از کاشت مورد نیاز است ، و بهترین افراد برای کاشت ایمپلنت افرادی هستند که دارای بافت لثه سالم و عاری از هر گونه بیماری سلامت دهان و دندان باشند.

کاشت دندان با بافت لثه و استخوان زیرین دهان ارتباط نزدیکی دارد. از آنجا که پریودنتیست ها متخصص دندانپزشکی هستند که دقیقاً در این حوزه ها تخصص دارند ، آنها افراد مناسبی به عنوان تیم ایمپلنت دندان شما هستند.

نه تنها پریودنتیست ها تجربه کار با سایر متخصصان دندانپزشکی را دارند بلکه آنها از دانش ، آموزش و امکانات خاصی نیز برخوردار هستند چرا که باید دندان هایی داشته باشید که دقیقاً مانند دندان طبیعی خودتان به نظر برسند و احساس شوند. دندانپزشک و پریودنتیست شما با هم همکاری می کنند تا رویاهای شما به واقعیت تبدیل شود.

روش ایمپلنت دندان چیست؟

این روش یک تلاش تیمی بین شما ، دندانپزشک و پریودنتیست است. پریودنتیست و دندانپزشک شما برای تعیین محل و نحوه قرارگیری ایمپلنت با شما مشورت می کنند. بسته به شرایط خاص و نوع کاشت انتخاب شده ، پریودنتیست یک برنامه درمانی متناسب با نیازهای شما ایجاد می کند.

  • تعویض یک دندان تنها اگر یک دندان منفرد از دست رفته اید ، یک ایمپلنت و یک تاج می تواند آن را جایگزین کند.
  • تعویض چندین دندان اگر چندین دندان از دست رفته دارید ، بریجهای پشتیبانی شده با ایمپلنت می توانند جایگزین آنها شوند.
  • تعویض تمام دندانهای شما اگر تمام دندان های خود را از دست داده اید ، یک بریج کامل یا پروتز کامل با پشتیبانی ایمپلنت می تواند آنها را جایگزین کند.
  • تقویت و پیوند سینوس: کلید موفقیت در ایمپلنت ، میزان و کیفیت استخوانی است که در آن قرار است ایمپلنت قرار گیرد. فک پشت فوقانی به دلیل کمبود و کیفیت استخوان و نزدیکی به سینوس یکی از دشوارترین قسمت ها برای قرار دادن موفقیت در کاشت دندان است. تقویت سینوس با بالا بردن کف سینوس و ایجاد استخوان برای قرار دادن ایمپلنت های دندانی می تواند به اصلاح این مشکل کمک کند.
  • ناهنجاری های اصلاح لبه در فک بالا یا پایین می تواند استخوان ناکافی را برای قرار دادن کاشت های دندانی در شما ایجاد کند. برای رفع مشکل ، لثه از لبه برداشته می شود تا نقص استخوانی آشکار گردد. سپس این نقص با استخوان پر شده می شود. نشان داده شده است که اصلاح ریج باعث افزایش چشمگیر در ظاهر افراد می شود و شانس شما را برای ایمپلنت های موفقیت آمیز که می تواند تا سالهای طولانی دوام بیاورد ، افزایش می دهد.

چه کارهایی بعد از دریافت ایمپلنت دندان موظف به انجامشان خواهم بود ؟

همانطور که می دانید دندانهای شخصی شما به مراقبت از دهان منظم و ویزیت مرتب دندان نیاز دارند. ایمپلنتهای دندان نیز مانند دندانهای شما هستند و به همان مراقبت ها نیاز خواهید داشت. به منظور تمیز نگه داشتن ایمپلنت و دهانی عاری از پلاک ، مسواک زدن و نخ دندان همچنان توصیه می شود!

پس از معالجه ، متخصص ایمپلنت و دندانپزشک بصورت مداوم با شما همکاری خواهند کرد تا بهترین برنامه مراقبت از شما را تهیه کنند. برای بررسی و پیگیری درمان ایمپلنت ، دندان ها و لثه ها ، ویزیت های دوره ای باید انجام گیرد تا از سالم بودن آنها اطمینان حاصل کنید.



پاسخی بگذارید